Můj účet

Zapomenuté heslo? | Nový účet

Roatan - česko-slovenský rekreační projekt

Celoročně zelený Roatan je překrásný korálový ostrov s písečnými plážemi v bezpečném prostředí Karibského moře s dobrým lodním i leteckým spojením. Je ideálním místem pro potápěče, jachtaře, milovníky vodních sportů a koupání.

Na karibském ostrově Roatan vznikl česko-slovenský projekt výstavby domů, chat a bungalovů pro rekreační účely a bydlení do osobního vlastnictví. Investice do vlastní nemovitosti na ostrově je dobrým rozhodnutím, které bude postupem času ještě výrazně zhodnocováno. Každoročně stoupající počet návštěvníků - především z USA, Kanady, ale i evropských zemí - ukazuje na stoupající zájem o tuto destinaci. O rostoucí popularitě této destinace ve světě svědčí velmi široká nabídka rekreačních pobytů už i u českých cestovních kanceláří.

K ostrovu Roatan denně připlouvají velké cestovní lodě z Floridy při svém putování po karibské oblasti. Nejatraktivnější měsíce pro pobyt na ostrově jsou leden až květen, kdy se teplota vzduchu i moře pohybuje kolem příjemných 28°C.

Ostrov Roatan je tichý a bezpečný přístav pro vaše sny o vlastnictví „kousku ráje “ na této planetě. Cenově, daňově a především organizačně je celý projekt pozemku a nemovitosti v zahraničí postaven tak, aby byl dostupný každému, kdo se rozhodne investovat do této lukrativní lokality. Kanceláře na ostrově Roatan, v Brně a v Pezinoku vám usnadní komunikaci při řešení všech organizačních a právních záležitostí. Náklady na pořízení, daňové zatížení a ostatní výdaje spojené s pořízením nemovitosti na ostrově Roatan jsou jen zlomkem investice ve srovnání např. s oblíbenou Floridou, kde je v létě nesnesitelné teplo a v zimě naopak příliš chladno. Na ostrově Roatan je počasí celoročně teplé. Další jeho výhodou je stále vanoucí větřík od Atlantiku, který přináší absolutně čistý a vlahý vzduch. Je jen málo míst, které mohou nabídnout krásné a zároveň čisté životní prostředí zvláště v době, kdy především městské aglomerace se stávají postupně téměř neobyvatelnými. Investicí do zahraniční nemovitosti u moře v čistém životním prostředí investujeme současně do svého zdraví a zdraví svých dětí.

Podrobnosti nejen o projektu, ale i o rekreaci nebo poznání Roatanu, najdete na www.vystavbaroatan.cz. Nahlédněte do krás tohoto nově objeveného turistického ráje. Pokud byste projevili zájem o jakékoliv informace, nebojte se nás kontaktovat na emailové adrese cesk@cesk.cz. Rádi Vám zodpovíme všechny dotazy, na které budeme umět odpovědět.

Zábava & sport

Strávit příjemný čas odpočinku na Roatanu nemusí znamenat vždy jen koupání, opalování a využívání zázemí barů a pobřežních restaurací.

Jednotlivé resorty nabízejí nepřeberné možnosti využití volného času na pláži nebo v zázemí ostrova. Jsou to beach volejbal, výuka latinskoamerických tanců na pláži, různé soutěže, poznávací výlety, seznamovací večery, lukostřelba, plážové sporty apod. Některé resorty nabízejí jak v zázemí, tak přímo na pláži relaxační masáže. Turistická organizace na ostrově Roatan má v nabídce půjčování loděk, kajaků, vodních skútrů, nabídku pronájmu jak motorových lodí, tak jachet zpravidla i s kapitánem lodi z důvodu bezpečnosti posádky, prohlídky podmořského života okolí ostrova z výletních lodí se skleněným dnem a potápění všeho druhu, včetně kurzů pro začátečníky. Dále se nabízí návštěva zoologické farmy ještěrů Iguanas, terárií s obřími želvami, žraloky a mořskými rybami, vodní show s delfíny pro veřejnost nebo i potápění se s delfíny včetně fyzického kontaktu s nimi je velkým zážitkem pro mnoho dětí, ale i dospělých. Velmi oblíbené jsou projížďky na koních jak v lehkém, tak i poměrně náročném terénu pralesa ostrova, půjčování terénních vozidel, motorek, popřípadě jen silničních skútrů.

Místní cestovní kanceláře nabízejí různé druhy výletů jednodenních i delších. Navštěvují okolní ostrovy, místa na koupání, organizují šnorchlování nebo potápění. Velmi hezkým zážitkem je také výlet s postupným slaňováním na zavěšeném ocelovém laně v korunách stromů z vrcholků kopců až na pobřeží ostrova. Dají se tak pozorovat kolonie hnízdících ptáků, skupiny papoušků, kondorů a ostatních žijících tvorů ostrova. Pokud si zapůjčíte auto a navštívíte neturistická místa, etnické vesnice místních obyvatel, rybářů a neobydlená místa především na východním cípu ostrova, bude to pro vás nezapomenutelným zážitkem. Pro náročnější turisty nabízí ostrovní letecká společnost vyhlídkové lety letadlem nebo vrtulníkem. Můžete si tak z ptačí perspektivy prohlédnout jak kopce a údolí členitého povrchu ostrova, tak i krásné pláže, nebo téměř neproniknutelné pralesní porosty v odlehlých částech ostrova.

Podrobnější informace o konkrétních možnostech zábavy a sportu na Roatanu najdete na www.vystavbaroatan.cz/cz/ostrov-roatan-zabava-a-sport.php

- PR článek -

Central American Management Services S.A.
Pineapple Villas 522
French Harbour
Honduras-Roatan

Kontakt - ČR:
Brno: 777 745 948, cesk@cesk.cz (Jiří Černý)

Kontakt - Slovensko:
Pezinok: +421 903 424 742 (RNDR. Juraj Čech)

Článek byl zobrazen 24 844 krát.

 
 

Náš tip

Velký poznávací okruh Srí Lankou

Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera.Velký poznávací okruh Srí Lankou s návštěvou největší buddhistické slavnosti Esala Perahera a dvoudenním pobytem u Indického oceánu. Česká průvodkyně po celou dobu zájezdu a perfektní servis. CK Tilia.

Zájezd do Keni na safari a Diani beach

Zájezd do Keni na safriPoznávací letecký zájezd po největších krásách národních parků Keni - 7 dní na safari doplněné o pobyt na Diani Beach. CK Simon Tourist.

Plavby včetně letenky za akční ceny

CK Tilia - zájezdy do Izraele, Palestiny, JordánskaVypravte se s RIVIERA TOUR na plavbu po Rudém moři, Středozemním moři nebo Karibiku a poznejty jejich největší krásy. Zažijete neopakovatelnou atmosféru dovolené na výletní lodi. Včetně letenky a českého delegáta.

Výběr nejlevnějších zájezdů

Výběr těch nejlevnějších zájezdů pro rok 2024 za mimořádné ceny. To nejlepší z českých a německých CK na jednom místě. 

UBYTOVÁNÍ ZA NEJLEPŠÍ CENY

UbytováníNejširší nabídka ubytování ve všech destinacích světa za bezkonkurenční ceny. Hotely, apartmány, penziony, prázdninové domy, ubytování v soukromí. Jednoduchá rezervace online.

Zájezdy do celého světa

Rudé moře

Stránky věnované Rudému moři, jeho fauně a flóře a letoviskům na pobřeží Rudého moře.

Řecko a řecké ostrovy

Přinášíme vám komplexní informace o Řecku a řeckých ostrovech, rady tipy na cesty, články a zajímavé informace z Řecka. 

Golfový magazín

Nový magazín o golfu. Evidujte si své golfové statistiky online. Dále zde najdete články ze světa golfu - tipy na golfové cesty do zahraničí, golfové legendy, rady a tipy na hru. Součástí je také golfový slovník.

Dovolená v Turecku

Plánujete dovolenou v Turecku? Potom se vám bude jistě hodit náš průvodce Tureckem, ve kterém najdete vše, co potřebujete před cestou do Turecka vědět.

Magazín o bydlení

Navštivte také naše stránky o bydlení, stavbě a zahradě, na kterých najdete inspiraci pro váš domov. Každý den nové články, informace, zajímavosti, rady a tipy ze světa bydlení. 

 
 

RSS v. 0.91, RSS v. 2, Atom . Copyright © svetadily.cz | Created by weto.cz webdesign.

Egypt | Turecko | Chorvatsko | Itálie | USA | Řecko | Rakousko